ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΒΡΑΧΕΙΑΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Tο πρόγραμμα υποτροφιών βραχείας διάρκειας που απευθύνεται σε Έλληνες μεταπτυχιακούς και διδακτορικούς φοιτητές και αποτελεί συνεργασία μεταξύ της Βρετανικής Πρεσβείας στην Αθήνα, του Ιδρύματος  Κρατικών Υποτροφιών (ΙΚΥ) και του British Council Ελλάδας.

Χρηματοδοτούμενο εξ ολοκλήρου από τη Βρετανική κυβέρνηση, το πρόγραμμα απευθύνεται σε Έλληνες μεταπτυχιακούς και διδακτορικούς φοιτητές Ελληνικών πανεπιστημίων, που επιθυμούν να επωφεληθούν από δομημένη παρακολούθηση και ερευνητική πρακτική άσκηση σε Βρετανικά ιδρύματα Ανώτατης Εκπαίδευσης, Το πρόγραμμα είναι διάρκειας τεσσάρων (4) εβδομάδων, και πρέπει να πραγματοποιηθεί τον Μάρτιο-Απρίλιο 2022. Οι συνολικά 44 δικαιούχοι που θα επιλεγούν, θα έχουν την ευκαιρία να δημιουργήσουν ακαδημαϊκές σχέσεις και συνεργασίες, να ενημερωθούν για τις νέες και εναλλακτικές ακαδημαϊκές μεθόδους και πρακτικές, και να χρησιμοποιήσουν τους εξαιρετικούς πόρους μερικών από τα σημαντικότερα πανεπιστήμια διεθνώς.

Η υποβολή αιτήσεων λήγει τη Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2022, στις 23.00 ώρα Ελλάδας

Όλες οι κινητικότητες πρέπει να έχουν ξεκινήσει μέχρι και την Πέμπτη 31 Μαρτίου 2022

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα, όπου θα βρείτε την πρόσκληση υποβολής υποψηφιοτήτων  και το σύνδεσμο για την υποβολή αιτήσεων