ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

EUROGRADUATE 2022 - 2ND PHASE OF THE EUROPEAN PILOT SURVEY ON HIGHER EDUCATION GRADUATES

EUROGRADUATE 2022 - 2nd Phase of the European Pilot Survey on Higher Education Graduates

Πρόσκληση συμμετοχής αποφοίτων του ΕΚΠΑ των ακαδ. ετών 2016/17 και 2020/21 σε έρευνα ιχνηλάτησης αποφοίτων των Ελληνικών ΑΕΙ στο πλαίσιο του Eurograduate Survey 2022

 

Αγαπητοί απόφοιτοι των ετών 2016-2017 και 2020-2021 του ΕΚΠΑ

Το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών όπως και τα υπόλοιπα Πανεπιστήμια της χώρας θα συμμετάσχουν για πρώτη φορά στην ειδική πανευρωπαϊκή έρευνα ιχνηλάτησης αποφοίτων “Eurograduate 2022”.

Η εν λόγω έρευνα έχει ως στόχο να εξετάσει το τι κάνουν σε επαγγελματικό επίπεδο οι προπτυχιακοί και μεταπτυχιακοί απόφοιτοι μας, και πως αξιολογούν σήμερα τις σπουδές τους με βάση και την εργασιακή εμπειρία και επαγγελματική πορεία που έχουν διανύσει. Η έρευνα θα επιτρέψει τη σύγκριση των συνθηκών εργασίας και διαβίωσης των αποφοίτων ανώτατης εκπαίδευσης στην Ελλάδα σε σχέση με άλλες ευρωπαϊκές χώρες, για την καλύτερη κατανόηση της ζωής και της σταδιοδρομίας των αποφοίτων στην Ελλάδα.

Σας προσκαλούμε να λάβετε μέρος σε αυτή την επιστημονική μελέτη, στέλνοντας στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Γραφείου Διασύνδεσης ΕΚΠΑ, career@uoa.gr , το ονοματεπώνυμο σας, την ηλεκτρονική σας διεύθυνση, το Προπτυχιακό ή Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών από το οποίο αποφοιτήσατε και το έτος αποφοίτησης (2016-2017 ή 2020-2021).

 

Θα λάβετε στην ηλεκτρονική σας διεύθυνση έναν εξατομικευμένο σύνδεσμο που θα σας οδηγήσει απευθείας στην έρευνα

Οι απαντήσεις σας στην έρευνα  θα είναι ανώνυμες και πλήρως εμπιστευτικές. Όλα τα δεδομένα της έρευνας θα φυλάσσονται ξεχωριστά από τις δικές σας πληροφορίες επικοινωνίας. Η συμμετοχή  είναι εθελοντική, και θα τηρηθούν όλες οι νομικές απαιτήσεις της προστασίας δεδομένων. Η έρευνα διαρκεί περίπου 20 λεπτά. Μπορείτε να διακόψετε την έρευνα ανά πάσα στιγμή και να επιστρέψετε στο σημείο που μείνατε κάνοντας ξανά κλικ στον σύνδεσμο.

Οι απαντήσεις σας στην έρευνα θα είναι σημαντικές για τη βελτίωση των σπουδών στην Ελλάδα και των προοπτικών των μελλοντικών φοιτητών. Η έρευνα αποτελεί μέρος της έρευνας EUROGRADUATE, η οποία θα επιτρέψει τη σύγκριση των συνθηκών εργασίας και διαβίωσης των αποφοίτων ανώτατης εκπαίδευσης στην Ελλάδα με άλλες ευρωπαϊκές χώρες.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την έρευνα, σας παρακαλούμε να επισκεφθείτε τον διαδικτυακό τόπο του έργου www.eurograduate.eu. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με την έρευνα, επικοινωνήστε με τα στελέχη διοικητικής υποστήριξης του Γραφείου Διασύνδεσης ΕΚΠΑ, Βικτώρια Κασβίκη: Τηλ.: 210 3689686 | E-Mail: vkasv@uoa.grκαι Ματθαίο Παντουβάκη Τηλ.: 210 3689683 | E-Mail: matpan@uoa.gr

Σας ευχαριστούμε πολύ εκ των προτέρων για τη συνεργασία και την υποστήριξή σας!

 

Γραφείο Διασύνδεσης ΕΚΠΑ

Ομάδα Διοικητικής Υποστήριξης

 

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.