Γραφείο Διασύνδεσης

Η ΔΕΞΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΠΙΛΥΣΗΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΩΝ ΩΣ ΜΕΣΟ ΠΛΟΗΓΗΣΗΣ ΣΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΑ.

Απολογισμός Διαδικτυακής Εκδήλωσης

Με ιδιαίτερη επιτυχία υλοποιήθηκε την Παρασκευή στις 23/09/2022 από το Γραφείο Διασύνδεσης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών το ενημερωτικό webinar με θέμα: «Η δεξιότητα της επίλυσης προβλημάτων και συγκρούσεων ως μέσο πλοήγησης σε επαγγελματικά περιβάλλοντα».

Ο σκοπός της ενημερωτικής εκδήλωσης  ήταν η ανάδειξη μιας κρίσιμης δεξιότητας, αυτής της επίλυσης προβλημάτων και συγκρούσεων που μπορεί να προκύψουν σε έναν εργασιακό χώρο. Ειδικότερα, παρουσιάστηκε ο σχεδιασμός στρατηγικών επίλυσης προβλημάτων και συγκρούσεων με σκοπό την ενδυνάμωση του ατόμου ώστε να αντιμετωπίσει προκλήσεις με επιτυχία. Τέλος, παρατέθηκε μία μελέτη περίπτωσης (case study), η οποία αποτέλεσε και την αφορμή για μία περαιτέρω συζήτηση με τους συμμετέχοντες/ουσες.

Εισηγητής του συγκεκριμένου ενημερωτικού webinar ήταν ο κύριος Αριστείδης Λορέντζος Ψυχολόγος- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού Γραφείου Διασύνδεσης Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Μπορείτε να δείτε την σχετική παρουσίαση πατώντας τον συγκεκριμένο σύνδεσμο.

Διοικητική Υποστήριξη Γραφείου Διασύνδεσης

Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών

Ανακοίνωση Διαδικτυακής Εκδήλωσης

Το Γραφείο Διασύνδεσης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών σας προσκαλεί να παρακολουθήσετε το ενημερωτικό webinar με θέμα: «Η Δεξιότητα της επίλυσης προβλημάτων και συγκρούσεων ως μέσo πλοήγησης σε επαγγελματικά περιβάλλοντα».

Το συγκεκριμένο webinar θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2022 και ώρα 18.00-19.30.

Ο σκοπός του σεμιναρίου είναι η ανάδειξη μιας κρίσιμης δεξιότητας αυτής της επίλυσης προβλημάτων και συγκρούσεων που μπορεί να προκύψουν σε έναν εργασιακό χώρο. Ειδικότερα, αναμένεται να γίνει αναφορά στο σχεδιασμό στρατηγικών επίλυσης προβλημάτων και συγκρούσεων με σκοπό την ενδυνάμωση του ατόμου ώστε να αντιμετωπίσει προκλήσεις με επιτυχία. Τέλος, θα παρατεθεί μία μελέτη περίπτωσης (case study), ώστε να συζητηθούν περαιτέρω στρατηγικές που εστιάζουν στη λύση.

Εισηγητής:

Αριστείδης Λορέντζος: Ψυχολόγος- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού (M.Sc) Γραφείου Διασύνδεσης ΕΚΠΑ.

Υπερσύνδεσμος Ενημερωτικού Σεμιναρίου

https://uoa.webex.com/uoa/j.php?MTID=me14eca2e6b82f8d35d672c62a291c09b

Meeting number: 2733 191 5718

Password: nkPvJWjM262

Πληροφορίες για το Webinar

Η συμμετοχή είναι ανοιχτή προς όλους τους ενδιαφερόμενους και χωρίς κόστος.

Την ημέρα και ώρα της διεξαγωγής του ενημερωτικού webinar θα επισκεφθείτε τον σύνδεσμο Webex meetings.

Το ενημερωτικό webinar θα πραγματοποιηθεί στην Ελληνική Γλώσσα.

Για να υποβάλλετε ερωτήσεις ή σχόλια προς τον εισηγητή θα μπορείτε να χρησιμοποιείτε την φόρμα υποβολής σχολίων της εφαρμογής (chat), η οποία θα είναι διαθέσιμη καθ’ όλη την διάρκεια της εκδήλωσης.

Για την εύρυθμη υλοποίηση του σεμιναρίου κατά τη διάρκεια της εισήγησης οι κάμερες και τα μικρόφωνα θα είναι κλειστά.

Για την υποβολή αίτησης παρακολούθησης και την παροχή για «βεβαίωση παρακολούθησης» παρακαλούνται όσοι επιθυμούν να μπουν στον σύνδεσμο που παρατίθεται παρακάτω προς συμπλήρωση των στοιχείων τους. Οι βεβαιώσεις παρακολούθησης θα σταλούν στα email σας.

https://forms.gle/VqLHyuhe5s4YzyBV8

Διοικητική Υποστήριξη Γραφείου Διασύνδεσης

Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.